Толока з приготування страв для українських бійців

11 листопада 2014 о 18:02 | Відбулося

5 листопада в Музеї Івана Гончара відбулася чергова Толока з приготування страв для українських бійців. Готували пиріжки з капустою, яблуками, вишнями; медові пряники. Долучалися всі охочі.

Виготовлені страви відправили захисникам у зону АТО на наступний день з гуманітарною допомогою.

IMG_9115 IMG_9107 IMG_9087 IMG_9082 IMG_9049 IMG_9037 IMG_9030 IMG_9014 IMG_9013 IMG_9010 IMG_9005 IMG_9002 IMG_8997 IMG_8989 IMG_8980 IMG_8941 IMG_8938

Богдан Пошивайло (фото), НЦНК “Музей Івана ГОнчара”

Share Button

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відгуки
Опитування

Ви писали писанки цього року?

Результати